Pluspunten: Levenslange garantie Aanbetaling niet nodig Gratis inmeten Vaste prijs voor montage Korting bij doe het zelf

Graniet

Silestone

Caesarstone

Ander Composiet

Keramisch

Dekton

Meer spoelbakken

nu ook ▬►Keukens

Algemeen Voorbeelden Help Onze gegevens Contact

Onze werkbladen

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit! wij leveren onze bladen als enige met levenslange garantie!
 

Granietshop, dé werkbladen specialist voor:

  • Graniet: voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland.

  • Silestone: de nieuwste kleuren bij ons direct verkrijgbaar.

  • Caesarstone: alle kleuren verkrijgbaar voor enorm scherpe prijzen.

  • GS select composiet: ons eigen merk kwartscomposiet, kwaliteit voor de scherpste prijs! Te vinden onder "Ander composiet"

  • Diresco: de Belgische fabrikant van onder andere Belgian Blue, kwartscomposiet dat uitziet als Belgisch Hardsteen. Te vinden onder "Ander composiet"

  • ECO by Cosentino, een milieu vriendelijk werkblad voor 75% gemaakt van gerecycled materiaal. Te vinden onder "Silestone"

  • Keramische werkbladen, een nieuw high tech product, nu ook bij de Granietshop

  • Dekton: een variant in Keramische bladen van Cosentino (de producent van Silestone)

Meer informatie:

Overzicht soorten werkbladen

Vergelijk Ikea werkbladen-Granietshop

Sprookjes over Graniet

 

Zijn uw keukenkasten nog goed en wilt u alleen het werkblad vervangen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij vervangen wekelijks werkbladen in bestaande keukens waarbij zelfs vaak de bestaande tegels kunnen blijven zitten, een bijna nieuwe keuken, zonder de rommel van breekwerk!

Wij zijn specialist in werkbladen voor Ikea keukens, alle werkbladen zijn verkrijgbaar in Ikea diepte (63.5 cm) en u kunt bij ons Ikea spoelbakken zoals de Domsjo laten inbouwen (opbouw en onderbouw) ook de inbouwmaten van de andere Ikea spoelbakken zijn bij ons bekend.

Steeds vaker weten ook klanten van andere keukenzaken zoals de Ikea, Keukenconcurrent, Mandemakers, Brugman, Superkeukens, Grando etc. ons te vinden en komen tot de conclusie dat de werkbladen bij deze keukenzaken toch wel heel veel duurder zijn dan bij de Granietshop.

© granietshop.nl 2019